Kadın

Örgü Yapanlara Verebileceğiniz 10 Harika Hediye

Örgü örmeyi hepimiz çok seviyoruz , eminim ki hediye olarak örgü malzemeleri almak hepimizi mutlu eder. Eğer bir zanaatkar için özel bir hediye arayışındaysanız veya sevdikleriniz için sizlere birkaç ipucu vermek istiyoruz. İşte örgü ile ilgili alınabilecek harika hediye fikirleri.

Örmeyi Sevenlere 10 Harika Hediye

1.     İplik

Elbette örgü ile ilgilenen birine alabileceğiniz en temel harika hediye ipliktir. İster bir yün veya kaşmirden mükemmel bir çile , yada eğlenceli patik iplikleri olabilir. Bu alacağınız olan iplikler size bir atkı veya herhangi bir örgü modeli ile hediye olarak dönebilir unutmayın.

Hediye Iplik

Bu ipliklerin nasıl temizleneceğini bilmiyorsanız sizler için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

İplik Nasıl Temizlenir ?

2.     Örgü Seti

Eğer sizde bir örgü sever örücüyseniz hediye olarak başka birine örgü seti yapmak eğlenceli bir fikir olabilir. Set diyince gözünüzde büyütmenize gerek yok temek ihtiyaçları karşılayacak ufak bir çanta yeterli olacaktır.

İçeriğinde ise beğendiğiniz bir desene sahip olan bir kitap yada bir tarif bulun ve o tarif için gerekli olanları o ufak çantaya ekleyin. Bu hediye emin olun sevdiğinizi mutlu edecektir.

Örgü Seti

Eğer örgü örmeye yeni başlayan bir sevdiğinize hediye alacaksanız sizler için hazırladığımız amigurumi setleri hakkındaki yazımıza göz atabilirsiniz.

En İyi Amigurumi Başlangıç Setleri

3.     Örgü Çanta

Örgü malzemelerini muhafaza edeceği çantaları tüm örgü örenler sever. Çantaya tüm ihtiyaçlarını sığdırabilmesi , seyahat sık yapan kişiler için çok güzel bir hediye olacaktır. Bu tür çantalar örerek hem daha uygun bir hediye elde etmiş olacaksınız.

Örgü Yapanlara Verebileceğiniz 10 Harika Hediye 12

4.     Değiştirilebilir İğneler

Örgü adına özel bir hediye arayışındaysanız değiştirilebilir iğneleri düşünebilirsiniz. Eğer hediye alacağınız çok farklı boyutlarda modeller örüyorsa bu iğneler çok fazla işe yarayacaktır.

Değiştirilebilir Iğneler Harika Hediye

5.     İplik Swift

Her şeye sahip gibi görünen örücüler için düşünebileceğiniz bir hediye. Bu kullanışlı alet bir iplik çileğinden topun sarılmasını çok daha kolay hale getirir. Bir bilyeli sarıcı yardımıyla ipliği çok kısa sürede topa sarabilir.

Iplik Swift

6.     Top Sarıcı

Bu alet ipliği hızlı bir şekilde top haline getirmeye yarayan bilyeli bir sarıcıdır. Tek başınıza biraz pahalı olacağını düşünebilirsiniz ama arkadaş grubu olarak bir hediye alacaksanız bu hediyeyi düşünebilirsiniz.

Top Sarıcı

7.     İğne Kılıfı

Çok fazla iğneye sahip olan kişilerin iğnelerini bulmakta zorluk çekmelerini engeller. Bu müthiş hediye profosyönel örücüden tutunda acemi kişilere kadar herkesin işine yarar. Tek bir kılıfta ortalama 20-30 tane iğneyi saklayabilirler. Herhangi bir tuhafiyede bu kılıfları uygun fiyata temin edebilirsiniz.

Iğne Kılıfları

8.     Dikiş Model Kitabı

Hemen hemen ger örücü bir kitap kullanabilir. Bu modellerin bulunduğu kitap ve kitaplar harika bir seçim olacaktır. Seyahat yapmayı seven kişiler için harika bir hediye olacaktır. Dikiş teknikleri kitabına sizlerde sahip olabilirsiniz.

dikiş kitapı

9.     Dantel Örme

Dantel modellerinin bulunduğu bir kitap veya kart desenleri güzel bir hediye olabilir. İçerisinden koparılabilir kartların bulunduğu bu kitaplar oldukça kullanışlı. Bu Dantelam kitabı en çok tercih edilenlerden biridir.

Dantel Kitapı

10.Hediye Çeki

Hediye olarak ne alacağınızı bulamadıysanız , sevdiklerinize örgü malzemelerinin satıldığı dükkanlardan bir hediye çeki verebilirsiniz. Bunun için en yakın bir tuhafiyeye yada büyük marketlere gidip hediye çeki temin edebilirsiniz.

Örgü Harika Hediye Çeki

Bu yazımızın da sonuna gelmiş bulunmaktayız, umarım size bu rehberimiz ile örgü örmeyi seven birine nasıl bir hediye alacağınız hakkında fikirler vermişizdir.

Recent Posts

Amigurumi Uykucu Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi severlere çok tatlı bir uykucu ayıcık tarifi ile geldik. Uykucu ayıcık tarifi ile sizde…

54 yıl ago

Amigurumi Sevimli Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi sevimli ayıcık tarifi ile artık evleriniz daha sevimli olacak. Sizlerle ücretsiz olarak paylaştığımız amigurumi…

54 yıl ago

Kardan Adam Kupa Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi kardan adam kupa tarifi ile sizlerde evlerinize yıl başı konseptinde dekoratif modeller örebilirsiniz. Ücretsiz…

54 yıl ago

En Güzel Lif Modelleri

Lif modelleri, tığ işi ile yapılan banyoda kullanılan el emeği ürünlerdir. En yaygın lif modelleri…

54 yıl ago

Amigurumi Dünyası ile Sende Satış Yap

Merhaba, uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu Amigurumi Dünyası uygulamamızı güncellemiş bulunmaktayız. Bu güncelleme ile artık…

54 yıl ago

Amigurumi Noel Baba Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi noel baba tarifi ile sizde yeni yıl için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Ücretsiz amigurumi tarifleri içerisine…

54 yıl ago