Jartiyer örgü var olan en temel örgü stilidir.Jartiyer örgü ile bir atkı yapabilirken başka modellerde oluşturabilirsiniz.Gelin bazı modellere yakından bakalım.

Jartiyer Dikişli Atkı

Jartiyer dikişli atkı için birkaç dikiş içeren fular yapılır, böylece oldukça hızlı ilerleme kaydedersiniz. Her sırada tam olarak aynı sayıda dikiş bulundurmanız bile gerekmez. Ayrıca örgüde size bol bol pratik sağlar. Bu atkı deseni, hacimli ipliklerle işlendiğinden hızlı bir şekilde örülebilir.

Cepli Atkı

Cepli atkı, temel Jartiyer örgülü atkıdan farklı değildir.Ancak sadece atkı uçlarına ceplerin eklenmesi nedeniyle bir adım ileride gözükmekte.İstediğiniz cep derinliğine göre dikin.

Tüylü Jartiyer Örgülü Atkı

Temelde aynı jartiyer dikiş atkısı gibi olan bu modelde sadece kaşmir iplik karıştırarak tüylü bir görünüm elde edebilirsiniz.Aynı anda iki iplikle örmek, ipliğinizi otomatik olarak daha hacimli hale getirir, örme sürenizi kısaltır ve hem örmeyi hem de bitmiş projeyi daha ilginç hale getirir.Her seferinde renkleri, dokuları ve iplikleri değiştirerek farklılıklar ortaya çıkarabilirsiniz

Jartiyer Örgülü Kravat

Jartiyer örgü projelerinize biraz temel şekillendirme eklemeye hazırsanız, bu Jartiyer örgü kravatına bakın. Bu kravat, sadece üç ilmekle yapılır, ardından kravatı ihtiyaç duyduğunuz genişliğe getirmek için önden ve arkadan örgü kullanılır.

Jartiyer Çizgili Bebek Battaniyesi


Jartiyer örgüsünü daha ilginç hale getirmenin bir başka kolay yolu, bu süper sıcak bebek battaniyesinde olduğu gibi çizgili örmektir. Unutmayın, şeritlerin aralarında renkleri değiştirin.


Jartiyer Kuşgözü Lif


Jartiyer örgüyü hafifçe süslemek istiyorsan, bir sıra delik geçir. Burada yine temel Jartiyer örgüye yepyeni bir boyut getirmek için temel artırma (iplik açma) ve azaltma (birlikte 2 örme) becerilerine ihtiyacınız var.

Jartiyer Örgü İle Altlık


Bu basit üç renkli bardak altlığı ile jartiyer örgü keşfinize biraz eğlence (ve masanıza biraz renk) ekleyin. İstediğiniz renkte örebilir ve evinize renk katabilirsiniz.

Jartiyer Örgülü Kol Isıtıcıları

Bu sevimli kol ısıtıcıları yada parmaksız eldivenler, örüldükten sonra yan tarafa dikilen basit örgü ile oluşturulmuş dikdörtgenlerdir.


Jartiyer Örgülü Kukuleta


Yuvarlaktaki jartiyer örgüsü düz örgüden biraz farklıdır.Çünkü doğru çıkması için bir yuvarlak örmeniz ve ardından bir tur atmanız gerekir. Biraz ışıltılı bu basit başlık,giyim tarzınıza yeni bir renk getirecek.

Recent Posts

Amigurumi Uykucu Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi severlere çok tatlı bir uykucu ayıcık tarifi ile geldik. Uykucu ayıcık tarifi ile sizde…

54 yıl ago

Amigurumi Sevimli Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi sevimli ayıcık tarifi ile artık evleriniz daha sevimli olacak. Sizlerle ücretsiz olarak paylaştığımız amigurumi…

54 yıl ago

Kardan Adam Kupa Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi kardan adam kupa tarifi ile sizlerde evlerinize yıl başı konseptinde dekoratif modeller örebilirsiniz. Ücretsiz…

54 yıl ago

En Güzel Lif Modelleri

Lif modelleri, tığ işi ile yapılan banyoda kullanılan el emeği ürünlerdir. En yaygın lif modelleri…

54 yıl ago

Amigurumi Dünyası ile Sende Satış Yap

Merhaba, uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu Amigurumi Dünyası uygulamamızı güncellemiş bulunmaktayız. Bu güncelleme ile artık…

54 yıl ago

Amigurumi Noel Baba Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi noel baba tarifi ile sizde yeni yıl için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Ücretsiz amigurumi tarifleri içerisine…

54 yıl ago