Amigurumi

Himalaya Örgü İpi

Himalaya örgü ipi, bir örgü malzemesidir ve özellikle ülkemizde bu marka yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu markanın ipleri, örgü projeleri için kullanılan birçok farklı özellikte iplik sunar, örneğin pamuklu, yün, akrilik veya polyester karışımları gibi. Himalaya örgü ipleri, renk skalaları ve dokuları açısından da zengindir ve çeşitli projeler için uygun bir seçenek sunarlar.

Örgü projelerinde Himalaya örgü ipleri kullanarak şapkalar, atkılar, hırkalar, kazaklar, yastıklar, battaniyeler ve daha birçok şey örülebilir. Bu ipler, kaliteli ve dayanıklı olmaları nedeniyle tercih edilir. Ayrıca, özellikle soğuk iklimlerde sıcak ve yumuşak bir his yaratırlar.

Himalaya markası 1986 yılında faaliyete başlamış ve günümüze kadar üretimine devam etmiştir. Günümüzde Fistaş A.Ş. 4 Fabrika ile üretime devam ederek 8000’in üzerinde farklı tekstil ürünü üretmektedir.

Himagurumi İp

Amigurumi modellerin örülmesinde özellikle tercih edilen bir örgü ipidir. Standartların üstünde kaliteye sahip olduğunu tecrübelerimize dayanarak söyleyebiliriz. Bir çok amigurumi modelde özellikle bebeklere yapılan oyuncaklarda ipin uluslararası standartlara sahip olduğunu belirtmek isteriz.

Fistaş Kimdir ?

Fistaş A.Ş., Türkiye merkezli bir şirkettir ve 1978 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Şirket, özellikle tekstil sektörü için yüksek kaliteli iplikler ve iplik ürünleri üretmektedir. Fistaş, açılımı “Fiber İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş.” olan bir özel sektör iplik üreticisidir.

Birçok farklı iplik türü üreten ve bunlar arasında pamuklu iplikler, viskon iplikler, polyester iplikler, naylon iplikler ve karışımlı ipliklerde portföyünde yer alır. Şirket, müşterilerine özel ürünler tasarlama ve geliştirme konusunda uzmanlaşmıştır ve müşteri taleplerine göre özel iplikler üretebilir.

Fistaş, uluslararası standartlara uygun ürünler üretir ve ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemine sahiptir. Ayrıca, şirket, üretim sürecinde çevre dostu ve sürdürülebilir malzemeler kullanmaya özen gösterir. Şirketin ürünleri, Türkiye’nin yanı sıra dünya genelinde birçok ülkede satılmaktadır.


Sizde himalaya örgü ipi gibi diğer ipler hakkında bilgi sahibi olmak, ücretsiz amigurumi tariflerinden ve örgü bilgilerinden haberdar olmak isterseniz bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Amigurumi Tarif Dünyası Pinterest Sayfası

Amigurumi Tarifleri Telegram Grubusı

İnstagram Orgum.net Sayfası

Facebook Orgum.net Sayfası

Facebook Amigurumi Tarif Defteri Grubu

Recent Posts

Amigurumi Uykucu Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi severlere çok tatlı bir uykucu ayıcık tarifi ile geldik. Uykucu ayıcık tarifi ile sizde…

54 yıl ago

Amigurumi Sevimli Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi sevimli ayıcık tarifi ile artık evleriniz daha sevimli olacak. Sizlerle ücretsiz olarak paylaştığımız amigurumi…

54 yıl ago

Kardan Adam Kupa Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi kardan adam kupa tarifi ile sizlerde evlerinize yıl başı konseptinde dekoratif modeller örebilirsiniz. Ücretsiz…

54 yıl ago

En Güzel Lif Modelleri

Lif modelleri, tığ işi ile yapılan banyoda kullanılan el emeği ürünlerdir. En yaygın lif modelleri…

54 yıl ago

Amigurumi Dünyası ile Sende Satış Yap

Merhaba, uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu Amigurumi Dünyası uygulamamızı güncellemiş bulunmaktayız. Bu güncelleme ile artık…

54 yıl ago

Amigurumi Noel Baba Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi noel baba tarifi ile sizde yeni yıl için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Ücretsiz amigurumi tarifleri içerisine…

54 yıl ago