Atkı/Bere/Eldiven Modelleri

Basketweave Atkı Nasıl Örülür

Basketweave atkı tamamen stil ve sadelikle ilgilidir.Çok fazla zaman veya çaba gerektirmeyen Basketweave atkı modelini sizler için araştırdık.

Dışarısı gerçekten soğuk olduğunda Basketweave atkı, sizi gerçekten sıcak tutacaktır. Sepet örgüsü modelini kullanarak, yükseltilmiş ve batık kareler oluştururarak bu atkıyı ortaya çıkarabilirsiniz.

Basketweave,örgüleri dokunmuş gibi gösteren ve birleştiren,birçok çeşidi olan kolay bir dikiş modelidir. Bu sepet örgüsü deseni, basit bir sekiz sıralı tekrara dayanmaktadır. Desenin boyutunu ihtiyaçlarınıza göre değiştirebilirsiniz.

Malzemeler

Şu öğeleri bir araya getirin:

  • Yaklaşık 200 yarda süper hacimli yün veya yün karışımı (kabaca iki çile)
  • Boyutu 13 U.S. (9 mm) örgü iğneleri
  • Makas ve kroşe kancası veya goblen iğnesi

Talimatlar

19 dikiş atılır. Aşağıdaki düzende örün:

  1. Sıra: Çapraz örgü.
    Sıra 2: Örgü 4, ters örgü 3, düz 5, ters örgü 3, düz 4
    Sıra 3: Ters örgü 4, düz 3, ters örgü 5, düz 3, ters örgü 4
  2. sıra: 2. satırı tekrarlayın.
  3. Sıra: Çapraz örgü.
    Sıra 6: Ters örgü 3, düz 5, ters örgü 3, düz 5, ters örgü 3
    Sıra 7: Örgü 3, ters örgü 5, düz 3, ters örgü 5, düz 3
    Satır 8: 6. satırı tekrarlayın.
    Deseni istediğiniz uzunlukta veya 60 inç olacak şekilde tekrarlayın.

Bağlayın ve uçları örün.

Eğlenceli Öneriler

Basketweave hoş bir dikiş desenidir, ancak tersine çevrilebilir değildir. Bu, fuların aynı olmayan farklı bir ön ve arka yüze sahip olduğu anlamına gelir. Ancak kendi başınıza kare desenine sahip güzel bir fular yapabilirsiniz.

Önü ve arkası aynı görünen bir fular görüntüsünü seviyorsanız, bu desen iyi bir seçim değildir. Aksi takdirde, çalışması kolay ve ne kadar çabuk örüldüğü konusunda çok tatmin edici olan eğlenceli bir kalıptır. Sadece bir desen tekrarı size yaklaşık iki buçuk inç atkı verir ve örmek 10 dakika veya daha az sürer. Ayrıca yoğun tatil sezonunda toplu olarak üretebileceğiniz harika bir hediyedir.

Bu atkı, becerilerini geliştirmek isteyen ancak henüz daha büyük projeleri denemeye hazır olmayan yeni başlayanlar için mükemmeldir. Atkılar, hoşunuza gitmeyecek bir proje için çok fazla zaman ayırmadan,bir modeli beğenip beğenmediğinizi öğrenmenin harika bir yoludur.

Bunu öğrendikten sonra, diğer aksesuarları yapmak için basketweave modelini de kullanabilirsiniz. Tek taraflı olduğu için saç bantları, bere tarzı şapkalar ve hatta çantalar için mükemmel bir seçimdir.

Recent Posts

Amigurumi Uykucu Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi severlere çok tatlı bir uykucu ayıcık tarifi ile geldik. Uykucu ayıcık tarifi ile sizde…

54 yıl ago

Amigurumi Sevimli Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi sevimli ayıcık tarifi ile artık evleriniz daha sevimli olacak. Sizlerle ücretsiz olarak paylaştığımız amigurumi…

54 yıl ago

Kardan Adam Kupa Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi kardan adam kupa tarifi ile sizlerde evlerinize yıl başı konseptinde dekoratif modeller örebilirsiniz. Ücretsiz…

54 yıl ago

En Güzel Lif Modelleri

Lif modelleri, tığ işi ile yapılan banyoda kullanılan el emeği ürünlerdir. En yaygın lif modelleri…

54 yıl ago

Amigurumi Dünyası ile Sende Satış Yap

Merhaba, uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu Amigurumi Dünyası uygulamamızı güncellemiş bulunmaktayız. Bu güncelleme ile artık…

54 yıl ago

Amigurumi Noel Baba Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi noel baba tarifi ile sizde yeni yıl için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Ücretsiz amigurumi tarifleri içerisine…

54 yıl ago