Amigurumi

Amigurumi Yabancı Siteler

Herkese merhaba, amigurumi ören ve tarif bulma konusunda zorluk çekenlere bir haberimiz var. Sizler için hazırladığımız amigurumi yabancı siteler listesi ile artık sizde yabancı kaynaklardan yararlanabileceksiniz.

Yabancı siteler üzerinden farklı tarifler arayışı içindeyseniz öncelikle size ufak bir tavsiyemiz var. Bizimde yabancı kaynaklardan 1000 lerce tarif edindiğimiz doğru fakat bu tariflerin %95’i Telegram grupları üzerinden. Ya hu bu telegram ne, herkesin dilinde ne işe yarar nereden bulunur nasıl girerim tarzında sorular sormakta kesinlikle haklısınız. Bu sorularınıza bir cevap niteliği taşıyan konumuzu sizler için alt kısma bırakıyorum.

Amigurumi Telegram Listesi ve Telegram Hakkında Bilgi

Şimdi sohbet gruplarından tarif edinmenin dışında amigurumi tarifleri paylaşan yabancı siteler nelerdir gelin hep birlikte bakalım.

Amigurumi Tarifi Paylaşan Yabancı Kaynaklar

AmigurumiPatterns

amigurumipatterns

Amigurumi modasını yönlendiren ve ücretsiz amigurumi modelleri barındıran bir İngilizce amigurumi tarif sitesidir. Bizim de tariflerinden yararlanarak Türkçeye çeviri yaparak paylaştığımız bir sitedir.

AmigurumiToday

amigurumi today

Yabancıların en aktif olarak kullandığı amigurumi modellerinin ücretsiz olarak paylaşıldığı bir platformdur. Yeni bir amigurumi modeli arayışındayken sizlerinde en az 1 kere denk geldiği site.

AmigurumiPlus

plus

Farklı , özgün ve ilgi çekici tarifler barındıran , sadece amigurumi modelleri üzerine yoğunlaşmış olan bir site.

FreePatterns

freepatterns

Ücretsiz amigurumi tarifleri için göz atmaya değecek bir site diyebilirim. Fakat bir today yada plus kadar göze hitap eden tarif bulamayabilirsiniz.

AmiguroomToys

toys

Çok tatlı tarifleri içerisinde barındıran, sadece amigurumi modelleri üzerine yoğunlaşan bir site. Görsellerine bakarak zaman geçirmek bile sizi mutlu edecektir.

DıyFluffies

dıy fluffies

Site renklerine bayıldığım fakat amigurumi modellerinin kısıtlı olduğu, daha çok model satışının olduğu bir site. İnzgilice olarak ücretsiz sundukları tariflere ulaşabilirsiniz.

SirPurlGrey

sir purl grey

İngilizce olarak Japonlar tarafından hazırlanmı bir amigurumi model sitesi. Ücretsiz tarif bulabileceğiniz genellikle hayvan modelleri üzerinde yoğun tarif içeren amigurumi model sitesi.

Ravelry

ravelry

Özgün olarak kendi hazırladıklarını pek düşünmediğim amigurumipatterns sitesinden modellerin site içerisine aynı şekilde eklenerek sergilendiği bir site. Ücretsiz olarak pek tarif bulamadım , genellikle ücretli modelleri barındırıyor.


Evet sevgili okurlar bu yazımızın da sonuna gelmiş bulunmaktayız. Umarım sizler için hazırladığımız bu rehber hoşunuza gider ve işinize yarar. Zaman içerisinde Türkçeye çevrilmeyen 100 lerce tarifi tarafımızca Türkçe yaparak sitemizde paylaşacağımızı da duyurmak isterim. Hoşçakalın, sağlıcakla kalın.

Recent Posts

Amigurumi Uykucu Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi severlere çok tatlı bir uykucu ayıcık tarifi ile geldik. Uykucu ayıcık tarifi ile sizde…

54 yıl ago

Amigurumi Sevimli Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi sevimli ayıcık tarifi ile artık evleriniz daha sevimli olacak. Sizlerle ücretsiz olarak paylaştığımız amigurumi…

54 yıl ago

Kardan Adam Kupa Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi kardan adam kupa tarifi ile sizlerde evlerinize yıl başı konseptinde dekoratif modeller örebilirsiniz. Ücretsiz…

54 yıl ago

En Güzel Lif Modelleri

Lif modelleri, tığ işi ile yapılan banyoda kullanılan el emeği ürünlerdir. En yaygın lif modelleri…

54 yıl ago

Amigurumi Dünyası ile Sende Satış Yap

Merhaba, uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu Amigurumi Dünyası uygulamamızı güncellemiş bulunmaktayız. Bu güncelleme ile artık…

54 yıl ago

Amigurumi Noel Baba Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi noel baba tarifi ile sizde yeni yıl için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Ücretsiz amigurumi tarifleri içerisine…

54 yıl ago