Amigurumi

Amigurumi Telegram Grup Listesi

Amigurumi modelleri bulmakta oldukça zorluk çektiğimiz olmuyor değil, Sizde artık kendinizi yabancı sitelerde buluyorsanız kesinlikle telegram amigurumi gruplarına bakmalısınız. Bu grup listesi sayesinde sayısız tarife sahip olacak hayal gücünüzün çok fazla ötesine gideceksiniz.

Amigurumi gruplarına geçmeden önce telegram nedir ve ne işe yarar sorusuna cevap bulalım.

Telegram Nedir ?

Telegram, rus programcı Pavel Durov tarafından kodlanarak yayınlanmış çoklu platform desteği sunan bir mesajlaşma servisidir. Evet mesajlaşma servisi yani whatsapp tarzı bir servistir. Ancak telegram sadece mobil odaklı değil masaüstü sistemleri de içerisinde barındıran bir programdır ve bu program 2013 yılında yayın hayatına başlamıştır.

Bazı kişiler telegramın kötü niyetlerle kurulmuş gruplarından şikayetçi olduğunu ve bundan dolayı telegram kullanmadığını sosyal mecralarda dile getirmişler. Ancak telegramda kurulan gruplar telegram tarafından değil bireysel kişiler tarafından kurulduğundan aradığınız kelimelere dikkat etmenizi öneririz. Eğer dikkatli ve amacına uygun kullanılırsa telegram oldukça kullanışlı bir sosyal mecra alanıdır.

Telegram Nasıl İndirilir ?


Telegramı telefonuna indirmeye karar verdiniz ancak nereden indireceğinizi bilmiyorsanız , ilk adım olarak eğer android kullanıyorsanız google play uygulamasını açıyorsunuz. İkinci adımda arama çubuğuna Telegram yazarak en üstte bulunan uygulamayı indirip kurmanız geterli.

Telegram Telefona İndirme Linkleri Alt Kısıma Sizler İçin Ekledik

Amigurumi Telegram Listesi

Telegram Amigurumi Grupların Nasıl Üye Olunur

Telegram uygulamasını indirdikten sonra profil oluşturma işlemini tamamladıysak. Arama yani büyüteç ikonuna ilk olarak tıklıyoruz. Açılan boşluğa üst kısımda yazan grupların adlarını yazarak girip Join diyerek katılıyoru. Hepsi Bu kadar..

Amigurumi Telegram Grup Listesi

Kendi grubumuz olan Amigurumi Tarifleri TR  katılmayı unutmayınız , üstelik kendi sitemizde bulunan ücretsiz tariflere de göz atabilir, kendi amigurumi tarif defterinize yeni tarifler ekleyebilirsiniz, hoşçakalın.

Ücretsiz Amigurumi Tarifleri

amigurumi telegram kanalları
amigurumi telegram channel

View Comments

Recent Posts

Amigurumi Uykucu Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi severlere çok tatlı bir uykucu ayıcık tarifi ile geldik. Uykucu ayıcık tarifi ile sizde…

54 yıl ago

Amigurumi Sevimli Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi sevimli ayıcık tarifi ile artık evleriniz daha sevimli olacak. Sizlerle ücretsiz olarak paylaştığımız amigurumi…

54 yıl ago

Kardan Adam Kupa Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi kardan adam kupa tarifi ile sizlerde evlerinize yıl başı konseptinde dekoratif modeller örebilirsiniz. Ücretsiz…

54 yıl ago

En Güzel Lif Modelleri

Lif modelleri, tığ işi ile yapılan banyoda kullanılan el emeği ürünlerdir. En yaygın lif modelleri…

54 yıl ago

Amigurumi Dünyası ile Sende Satış Yap

Merhaba, uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu Amigurumi Dünyası uygulamamızı güncellemiş bulunmaktayız. Bu güncelleme ile artık…

54 yıl ago

Amigurumi Noel Baba Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi noel baba tarifi ile sizde yeni yıl için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Ücretsiz amigurumi tarifleri içerisine…

54 yıl ago