Meyve Modelleri

Amigurumi Meyve Sebze Modelleri

Amigurumi hepimizin severek ördüğü kelime kökeni Japonya dan gelen el örgüsü ile yapılan oyuncaklardır. Bu oyuncaklar çocuklarımızın hem uyku arkadaşı olmuş hem de onları eğitimlerinde yardımcı olmuştur. Bu günkü yazımızda sizlere amigurumi meyve sebze modelleri paylaşacağım. Bu modeller hakkında bilgi vereceğim. İlk olarak eğitici oyuncak ne demek gelin bu konuyu ele alalım.

Eğitici Oyuncak Nedir

Eğitici oyuncak, gelişim döneminde olan ufak yaşlardaki bireyleri öğrenmeye oyun aracılığı ile teşvik etmeyi sağlayan nesnelerdir. Özellikle küçük yaştaki çocukların bireysel becerilerini geliştirmesi amaçlanan  oyna öğren eğitim biçimidir.

Amigurumi Eğitici Oyuncaklar Listesi

  • Blok Desenler
  • Puzzle
  • Hayvan Modelleri
  • Meyve Sebzeler
  • Bebek Çıngırakları
  • Renkli Toplar

Başlıca eğitici oyuncaklar bunlardır , bu listeye ekleyebileceğimiz daha tonlarca oyuncak bulabilirsiniz ancak en fazla tercih edilen eğitici oyuncak listesi budur.

Eğitici Oyuncak Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Çocuklarımıza oyun oynarken eğitim verme fikri çok güzel bir düşüncedir, fakat onları eğitirken sağlıklarından etmek istemeyiz. Çocuklarınızı canınızdan çok sevdiğinizi biliyoruz ancak her istedikleri oyuncağı almamanızı öneririz, bazı plastik oyuncakların hammaddesi kimyevi olduğundan dolayı çocuklarınıza kanserojen etkisi olur. Küçük yaştaki çocukların her buldukları oyuncakları ağızlarına sokma eğilimi vardır, bundan dolayı 3 yaş grubuna kadar bizce çocuklara plastik oyuncak almaktan kaçınmalıyız.

Amigurumi Sebze Meyve Modelleri

Editörlerimiz tarafından hazırlanan bu modeller sayesinde sizde çocuklarınıza sebzeleri öğretebilirsiniz. Amigurumi sebze meyve modellerimiz tamamen ücretsiz tariflerden oluşmaktadır.

1.      Amigurumi Patlıcan Tarifi

Renk olarak çocuklarımızın oldukça ilgisini çekecek bir oyuncak. Eğitici oyuncaklar kategorisinde 1-2 yaşa hitap etmektedir.

Ami̇gurumi̇ Patlican Tari̇fi̇

2.      Amigurumi Domates Tarifi

Hepimizin sofralardan eksik etmediği yazın bizlere getirdiği en güzel sebzelerden biri domates modeli. Bu modeli kırmızının farklı tonlarını kullanarak yapabilirsiniz.

Amigurumi Domates Tarifi

3.      Amigurumi Salatalık Tarifi

Domatesin yakın dostu olan bu sebzemizin yapımı diğerlerine nazaran çok daha fazla koalydır. Domateste olduğu gibi yeşilin farklı tonları kullanabilir.

Ami̇gurumi̇ Salatalik Tari̇fi̇

4.      Amigurumi Biber Tarifi

Bu tarif biber ailesinden çarlistona ait. Kısa sürede yapabileceğiniz bir tariftir.

Ami̇gurumi̇ Bi̇ber Tari̇fi̇ Ve Yapimi

5.      Amigurumi Limon Tarifi

Bu limon tarifi çocuklarınızın ilgisini fazlasıyla çekecektir. Odak noktası olmasının en büyük sebebi renginden kaynaklanmaktadır.

Ami̇gurumi̇ Li̇mon Tari̇fi̇

6.      Amigurumi Havuç Tarifi

Gözlere yararıyla bilir ve özellikle ufak çocuklarımızın ellerine verdiğimiz ilk sebzelerdendir. Hem vitamin bakımından yararı var hem de ufak çocuklarımızın dişlerini kaşımasında faydalıdır.

Ami̇gurumi̇ Havuç Tari̇fi̇

7.      Amigurumi Biber Tarifi

Bu biberimiz çarlistona nazaran yemeklerde kullanılan bir türdendir. Dolma olarak sık sık evimizde yapmakta kullandığımız biber. Yapımı diğer sebzelere nazaran bir tık daha zor olabilir.

Ami̇gurumi̇ Bi̇ber Tari̇fi̇

Bu yazımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sizler için hazırlamış olduğumuz amigurumi nasıl yıkanır konusun hakkında bilgi edinmek isterseniz alt kısımdan ziyaret edebilirsiniz.

Amigurumi Nasıl Yıkanıp Temizlenir ?

View Comments

Recent Posts

Amigurumi Uykucu Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi severlere çok tatlı bir uykucu ayıcık tarifi ile geldik. Uykucu ayıcık tarifi ile sizde…

54 yıl ago

Amigurumi Sevimli Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi sevimli ayıcık tarifi ile artık evleriniz daha sevimli olacak. Sizlerle ücretsiz olarak paylaştığımız amigurumi…

54 yıl ago

Kardan Adam Kupa Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi kardan adam kupa tarifi ile sizlerde evlerinize yıl başı konseptinde dekoratif modeller örebilirsiniz. Ücretsiz…

54 yıl ago

En Güzel Lif Modelleri

Lif modelleri, tığ işi ile yapılan banyoda kullanılan el emeği ürünlerdir. En yaygın lif modelleri…

54 yıl ago

Amigurumi Dünyası ile Sende Satış Yap

Merhaba, uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu Amigurumi Dünyası uygulamamızı güncellemiş bulunmaktayız. Bu güncelleme ile artık…

54 yıl ago

Amigurumi Noel Baba Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi noel baba tarifi ile sizde yeni yıl için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Ücretsiz amigurumi tarifleri içerisine…

54 yıl ago