Amigurumi

Amigurumi Kiti Bim’de Kasım 2022

Amigurumi kitleri  arasında bu yıl BİM Aktüel in yayınladığı ve satışa sunduğu tığ işi amigurumi kiti hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağım. Amigurumi kiti BİM kasım ayı aktüel inde yayınlanmış ve 59 TL’ye satışa sunulmuştur. Bu kitlerin içeriği ise bir amigurumi modelin ihtiyacı olan neredeyse her şeyi barındırmaktadır. Sizlerde amigurumi kiti alarak amigurumi örmek istiyorsanız BİM mağazalarında Bu kit’i 59 TL’ye temin edebilirsiniz.

Tığ işi amigurumi kiti tasarımları ise  ayıcık modeli, bebek ve köpek modelinden ibarettir. Amigurumi kitin en büyük tasarım 24 santim boyu ile şeker kız eylül olurken peşinden 19 santim ile mutlu ayıcık gelmektedir. Bu kitler arasında en fazla dikkat çeken tasarım Şeker kız eylük ve Fındık kitidir.

tığ işi amigurumi kit

Amigurumi Kiti Alınırmı?

İplerin bu denli pahalılaştığı dönemde bir amigurumi örmek için çok fazla ip almadan iki adet modeli sadece 59 tl örebilirsiniz. Fiyat performans ürünü olduğunu düşünmekteyim, şahsen iplerin kalitesi ve markası hakkında hiçbir açıklama yapılmaması endişeye düşürmüyorda değil.

Eskisi kadar aktüellerde yayınlanan amigurumi kitlere talep olmaması kalite seviyesin hakkında akıllarda soru işareti bırakmaktadır.

Amigurumi Kitin İçeriği

  • Pamuklu Amigurumi İpi
  • Silikon Saplı Tığ
  • İğne, İlmek tutucu, güvenlikli göz
  • Yapım kitapcığı
  • Dolgu elyafı

Bim Aktüel Amigurumi El Örmesi Kit

Video Destekli Anlatım Nedir ? 

Amigurumi kitleri için hazırlanmış özel örgü videolarıdır. Bu videolar ile amigurumi örmek oldukça kolay olur. Çoğu amigurumi tasarımcıları youtube hesaplarında yaptıkları modellerinde nasıl yapılacağını video destekli olarak anlatarak paylaşım yapar.

Amigurumi Tarifleri Nerede Bulunur

Örgü örenlerin en çok kısır kaldığı konulardan biride ücretsiz tariflerdir. Amigurumi tarifleri ücretsiz olarak bulmakta sorun yaşıyorsanız Amigurumi Dünyası uygulamasını indirmeniz yeterli olacaktır.

2000’den fazla ücretsiz amigurumi tarifi için Amigurumi Dünyası uygulamasını google play ve app store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Amigurumi Tarif Dünyası Pinterest Sayfası

Amigurumi Tarifleri Telegram Grubusı

İnstagram Orgum.net Sayfası

Facebook Orgum.net Sayfası

Facebook Amigurumi Tarif Defteri Grubu

Amigurumi Dünyası Uygulamasını İndir


amigurumi
mutlu ayıcık bimde
şeker kız
sevimli oyuncaklar bimde

Recent Posts

Amigurumi Uykucu Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi severlere çok tatlı bir uykucu ayıcık tarifi ile geldik. Uykucu ayıcık tarifi ile sizde…

54 yıl ago

Amigurumi Sevimli Ayıcık Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi sevimli ayıcık tarifi ile artık evleriniz daha sevimli olacak. Sizlerle ücretsiz olarak paylaştığımız amigurumi…

54 yıl ago

Kardan Adam Kupa Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi kardan adam kupa tarifi ile sizlerde evlerinize yıl başı konseptinde dekoratif modeller örebilirsiniz. Ücretsiz…

54 yıl ago

En Güzel Lif Modelleri

Lif modelleri, tığ işi ile yapılan banyoda kullanılan el emeği ürünlerdir. En yaygın lif modelleri…

54 yıl ago

Amigurumi Dünyası ile Sende Satış Yap

Merhaba, uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucu Amigurumi Dünyası uygulamamızı güncellemiş bulunmaktayız. Bu güncelleme ile artık…

54 yıl ago

Amigurumi Noel Baba Tarifi ve Yapılışı

Amigurumi noel baba tarifi ile sizde yeni yıl için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Ücretsiz amigurumi tarifleri içerisine…

54 yıl ago